Grobunn (Frenning Vestre)

 

 

 

 

 

 

Stiftelsen Grobunn driver gården Frenning Vestre i Stange kommune på Hedmarken. Gårdsvirksomheten er del av et pedagogisk-terapeutisk opplegg for ungdommer og unge voksne mennesker med psykisk utviklingshemming. Gården har blitt drevet biodynamisk fra 1999, samme året som Stiftelsen Grobunn overtok driften.

 

 

 

 

 

 

Gården er først og fremst en læringsarena for elever og lærlinger som bor på Grobunn, men har også fokus på produksjon innenfor de gitte rammene.

Gården ligger i et vakkert og grøderikt landskap i Romedal, 15 minutters kjøring fra Hamar. Den er på 170 mål og har allsidig dyreproduksjon med storfe, sauer, geiter, kaniner, høner. I tillegg finnes det allsidig grønnsaksproduksjon og korn.

 

 

 

 

 

 

I 1. etasje på hovedhuset finner man gårdsbutikken. Butikken har et godt utvalg av økologiske og biodynamiske produkter, samt egenproduserte grønnsaker, egne kjøttvarer og foredlede produkter som urtekrydder, syltetøy, saft, m.m.

I tillegg finner man et stort utvalg av forskjellige matprodukter, såpeartikler, <<sunne>> godterier, vokslys, t-skjorter m.m.

 

Butikken er åpen mandag til fredag fra kl.09.00 til 15.30 og hver 1.lørdag i måneden fra kl.12.00-15.00.

 

Kontaktinformasjon:

Eric Brinkhof

Tlf: 48 33 22 58

Epost: eric@grobunn.no

 

 

 

 

 

 

 

 


205x119xdebio-og-demeter-lys-bakgr.jpg.pagespeed.ic.cIySHlx8pP