Kosmos, kuhorn og kokkers førstevalg – men hva er egentlig biodynamisk jordbruk?

kosmos-kuhorn-og-kokkers-forstevalg-men-hva-er-egentlig-biodynamisk-j-2

Biologisk-dynamisk jordbruk har eksistert i over 90 år og er inspirert av Rudolf Steiner. Biodynamiske gårder har produkter av høyeste kvalitet, og det er ikke overraskende at restauranter som Maaemo og Noma får Michelinstjerner kastet etter seg, de kjøper nemlig sine råvarer fra biodynamiske gårder. I Oslo har Kooperativet gjort biodynamiske råvarer tilgjengelig for byens beboere. Kom og hør mer om hva biodynamisk faktisk er, og om hvorfor det er viktigere enn noen gang.

Det blir samtaler mellom bønder og matelskere, med mulighet for spørsmål fra publikum.

Arrangør: Biologisk-dynamisk Forening
Sted: LAB, Kulturhuset
Dato: Fredag 30.september 2016
Tid: 17.00-18.30

Velkommen og introduksjon av Dag Blakkisrud, daglig leder i Biologisk-dynamisk Forening

I panelet: Finn Dale Iversen, Heidi Bjerkan, Julius Maske og Pernille Vestskogen
Moderator: Idun Leinaas

Facebook

Se hele programmet til ØKOUKA her