Abonnementsordninger

 

 

 

 

 

ALM ØSTRE

Alm Østre tilbyr abonnementsordning på levering av biodynamisk grønnsaker i Hamar og Stange kommune. Ved minst 5 kunder, kan vi også levere ved henteadresse i Ringsaker og Løten kommune. En henteadresse kan for eksempel være i en garasje til en av kundene.
Vi tilbyr 3 forskjellige kasser:

  • Liten til 2 personer: 160 kr.
  • Medium til 3 eller 4 personer: 190 kr.
  • Stor til 5 personer: 225 kr.

Ved levering rett ved døra kommer 40 kroner fraktgebyr i tillegg. Ved levering til henteadresse kommer 25 kroner i tillegg.

I september kan innholdet se slik ut:tomater, agurk, brekkbønner, blomkål, gulrøtter og salat. Desemberkassene inneholder for eksempel: rosenkål, vårsalat, løk, hodekål, gresskar, rødbeter og purre.

Gå inn på www.almostre.no/boxes_nl.php for mer informasjon og påmelding.

 

 

 

 

 

KOLONIHAGEN

Kolonihagen abonnement er resultatet av jakten på de beste produsentene og de mest smakfulle råvarene. Vi er lidenskapelig opptatt av kvalitet, opprinnelse og matvaresikkerhet, og vi tilbyr alle som er bevisst hva de putter i seg å abonnere på sesongens utvalgte produkter. Fra våre faste leverandører får vi frukt og grønt som vi kvalitetskontrollerer før det pakkes i kasser og leveres til deg på døren. Vi har satt sammen flere forskjellige type kasser og har et rikt utvalg av økologisk frukt, grønnsaker, brød, egg og drikke. Vi foretrekker økologiske eller biodynamiske produkter, vi velger norske produsenter så langt dette lar seg gjøre, kvalitet og smak kjennetegner alltid det vi leverer.

For mer informasjon, gå inn på www.kolonihagen.no eller ta kontakt med vår kundeservice
på tlf 99 30 81 21 / mail: kundeservice@kolonihagen.no

I tillegg til abonnementsordning, har Kolonihagen tre andre avdelinger:

– Kolonihagen Nettbutikk: I vår nettbutikk kan du kjøpe et bredt spekter av økologiske varer og få det levert med posten i hele Norge. Vi jakter stadig etter de beste produktene og tilbyr alt fra barnemat, kaffe, te, pålegg og tørrvarer til husholdnings­artikler, kosmetikk og hudpleieprodukter.

– Kolonihagen Bakeri: Hos Kolonihagen bakeri kan bedrifter, kantiner, butikker og serveringssteder handle håndlagde økologiske bakervarer. Med utgangspunkt i gode håndtverkstradisjoner og råvarer av beste kvalitet, skapes fantastiske brød, kaker og annet bakverk for et kvalitetsbevisst og kresent marked.

– Kolonihagen Frogner: På vår restaurant i Frognerveien 33 kan du nyte ærlig og ekte mat. Her tar vi ingen snarveier og alt lages fra bunnen av. Vi bruker ingen kunstige tilsetningsstoffer, og vi velger økologiske og kortreiste råvarer så langt det er mulig.

 

 

 

 

SOLGARD

Solgard økologisk frukt & grønt abonnement er tilgjengelig i Florø, Bergen, Oslo, Vestfold og Trondheim. Flere byer er også klar til åpning fremover.
Vi som jobber med Solgard, elsker frukt og grønnsaker. Deilige, saftige, søte, knasete godsaker. Alle råvarene våre er økologiske, gjerne høstet på en gård som ikke ligger alt for langt hjemmefra. Bananer, druer og eksotisk frukt henter vi direkte fra utvalgte økologiske produsenter.

Hver uke kan du få en kasse proppfull med dine økologiske favoritter levert på døren. Varene kommer fra utvalgte gårdsbruk, kjærlig satt sammen for deg og dine. Vi tror du og familien din vil elske det.

For mer informasjon, gå inn på http://www.solgardlevert.no/